Lidmaatschap


Lidmaatschap

Inschrijven

Wil je je inschrijven als lid? Dat kan op de volgende manieren:
-Je downloadt hier of vraagt de trainer om het inschrijf/machtigingsformulier, wat je vervolgens compleet invult en meegeeft aan de trainer of opstuurt naar:

  Ledenadministratie Av. Spurt'88
  T.a.v. Ingrid Odink
  e-mail: ledenadministratie@spurt88.nl


-Of schrijf je hieronder online in bij Av. Spurt'88

Uitschrijven

Uitschrijven als lid kan per de 1e van de maand met inachtneming van een opzegtermijn van 1 maand. Bij opzegging in de laatste maand (voor 1 januari) dient een opzegtermijn van 6 weken gehanteerd te worden i.v.m. de verenigingsafdracht aan de Atletiekunie.

De uitschrijving vindt alleen plaats door een schriftelijk verzoek (brief of email) te sturen aan:

  Ledenadministratie Av. Spurt'88 
  T.a.v. Ingrid Odink
  e-mail: ledenadministratie@spurt88.nl

 

Inschrijfformulier

Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en komen alleen in handen van de train(st)er en de administratie. Bij deze machtig ik a.v. Spurt'88 om maandelijks 13,50 Euro van genoemd bankrekeningnummer te halen en word ik automatisch lid van de vereniging. (Jeugd 12,50 Euro) Eventuele contributieverhogingen worden automatisch doorberekend. Indien niet akkoord met afschrijving kan binnen 30 kalenderdagen een verzoek tot terugboeking bij uw bank worden ingediend. 

U ontvangt na inschrijving altijd een bevestiging van de ledenadministratie. Ontvangt u deze niet binnen een week, mail dan met bovenstaand email-adres.


 Man
 Vrouw
 Ja; kosten pupil € 17,95, junior €17,05 Senior € 22,50
 Nee
 

Captcha Code

Klik op de afbeelding voor een andere captcha.