Trainingsgroepen

 

Av. Spurt'88 kent diverse trainingsgroepen die zijn ontstaan door verschil in ervaring, snelheid, ambitie of insteek. Hieronder wordt kort weergegeven wat de kenmerken zijn van betreffende groep en (indien aanwezig) wordt er doorgelinkt naar een 'eigen' website of weblog.

Business-runners

Deze groep bestaat voor het merendeel uit ondernemers of mensen die ondernemend betrokken zijn. Sport en zaken doen gaat hand in hand.
De uitvalsbasis is de Sportboulevard (atletiekbaan), waar iedere zondagochtend om 10.15 uur vertrokken word naar een vooraf afgesproken trainingslocatie. Vaak is dat de Oldemeijer of Beerzer Bulten.
Trainer: Harry Breukelman

Freeks Loopgroep

Freeks loopgroep is een gezellige en kwalitatief goede loopgroep in Hardenberg. Sinds een aantal jaren laten wij ons trainen door Freek Vosjan. Erkend marathonloper en een wandelende encyclopedie voor marathonvraagstukken. Wij bereiden ons elk jaar voor op de klassieker onder de wegwedstrijden, de marathon. De ervaring in de groep is zo langzamerhand indrukwekkend te noemen.  

gezamenlijke duurlopen

Doelstelling is dmv gezamenlijke duurlopen ons prettig voorbereiden op de marathon. Wij houden niet van een hoop poeha en borstklopperij. Gewoon doen is het motto en respect voor een ieder. Zo is deze log ook bedoeld. Praten en schrijven over onze loopervaringen met een kwinkslag.

Freek heeft een eigen weblog waar je kunt mee'praten' over de ditjes en datjes op het hardloopgebied.
freeksloopgroep

Trainingsdag: vrijdagavond of zaterdagochtend
Trainer: Freek Vosjan - Tel. 0523-267597

Jeugdgroep

Vanzelfsprekend heeft de jonge tak van Spurt'88 een eigen webblog.
Deze zal de komende tijd nog aangevuld worden.

Loopgroep Bergentheim

Ontstaan vanuit de clinic ter voorbereiding op de Banthumloop, traint iedere week een grote groep Spurters in Bergentheim. Ook deze groeiende loopgroep heeft een eigen weblog: 
www.banthumloop.nl/training/loopgroep-bergentheim