Special Olympics te gast bij Spurt88

Sep 28, 2019

Zaterdag 28 september was de Hardenbergse Sportboulevard het toneel van de Special Olympics. De atleten konden hun krachten meten op de onderdelen Zwemmen, Gymnastiek en Atletiek. Natuurlijk werd de atletiek uitgevochten op de fraaie accommodatie van Spurt'88. Maandenlange voorbereiding onder leiding van de gemeente, die ook deze Spelen naar Hardenberg had gehaald, gingen hieraan vooraf.
Annie, Astrid en Jos hebben hierbij van Spurt-zijde hun bijdrage geleverd, Een flink team  van Spurt-vrijwilligers, geworven vanuit de loopgroepen, hielpen mee om alles glad te laten verlopen. Afgezien van wat regenbuitjes werd het een perfecte dag, met allemaal blije gezichten. Zo hadden onze vrijwilligers veel eer van hun werk. Bedankt!

Meer foto'sLabels:
Categorie: