Geslaagde Clubkampioenschappen

Oct 06, 2019

Zaterdagochtend vertrokken een vijftiental jeugdleden naar Nijverdal om mee te doen met de clubkampioenschappen. Bij deze clubkampioenschappen strijden  een aantal atletiekverenigingen om het onderlinge kampioenschap. Het bestaat voor de jeugd om de diverse technische en loopnummers, en ook senioren kunnen meedoen op de loopnummers. Ter afsluiting is er de estafette. Daarbij bestaat elk team uit een dame en een heer uit de junioren, en een dame en heer uit de senioren.
Ook moet elke club vrijwilligers afvaardigen die helpen om de dag goed te laten verlopen.
De kids hebben erg hun best gedaan. Thijs is als 9e geëindigd in de categorie jongens pupillen A, Luca Seinen kwam daar zelfs op de 1e plek en is dus kampioen!
Kai Kappert werd 5e, en Jasper Veneman 10e op de jongens junioren D.
Lorissa Aufderhaar werd 8e en iris Veneman 13e bij de meisjes pupillen A. Marieke Wellleweerd werd 4e en Jasmijn Lamberink 8e bij de meisjes junioren D.
Dan nog Jurr de Jonge, die eindigde als 4e bij de jongens pupillen mini. Hidde de Jonge werd 2e en Ryan Schippers 9e bij de jongens pupillen C.
Ons estafette team bestond uit Juan Oldehinkel, Lorissa  Aufderhaar, Laura Timmerman en Jacco Brink. Deze kanjers deden het uitstekend en haalden het podium met een derde plek.
Het werd een gezellige dag, de tent was mee en de Spurt-vlaggen zodat er een herkenbaar verzamelpunt was. Sylvia zorgde dat iedereen goed voorbereid aan de start verscheen door een  goede warming up te geven. Jacco, die voor het eerst op een clubkampioenschap was, vond het zelfs een geniale dag. Meer foto's hierLabels:
Categorie: