Crossloop voor de Spurt-jeugd

Nov 30, 2019

 

Zaterdag 30 november organiseerde onze  jeugdtrainer Jan Hendrik Tuin een Crossloop voor de jeugdleden van Spurt88. En  niet alleen voor de jeugdleden, ook hun ouders mochten meedoen.

De Crossloop werd gehouden op de voormalige vuilstort in Collendoorn. Daar ligt een voor hardlopers uitdagend terrein met veel mogelijkheden op de glooiende hellingen. En niet te vergeten die TRAP! Daar kun je echt je energie wel op kwijt, en hij moest ook meerdere keren bedwongen worden. De rest van de dag had je dan ook geen kind meer aan ouder en kind. Voor het herstel na de zware inspanningen werd koffie en thee geserveerd met wat lekkers.
Jan Hendrik werd bijgestaan door de dames Astrid en Amy. Allemaal bedankt voor de organisatie en voor het meedoen!!

Foto’s op https://myalbum.com/album/c6YRHpuSA4HfLabels:
Categorie: