Harry Breukelman

Functie: trainer loopgroepen

Doelgroep

recreanten/gevorderden

De training

Om het lopen langdurig vol te houden en het een onderdeel te laten worden van je levensstijl is het erg belangrijk dat je blessurevrij blijft. Hier wordt veel aandacht aan besteed. 
Ook moet je veel plezier beleven aan de trainingen, vandaar dat variatie een belangrijk rol speelt in mijn trainingen. De trainingen zijn doorspekt met veel lol, humor en relativering. 
Niveau is niet belangrijk. Of je nu net begint of 10 kilometer binnen 40 minuten loopt, graag wilt afvallen of door je werk veel te weinig beweging krijgt, iedereen moet in staat zijn om met plezier mijn trainingen te kunnen volhouden.

Algemene zaken

De trainer is een kwartier voor aanvang van de training aanwezig. De lopers vullen, voorafgaand aan de training, zelf de presentielijst in. Afmelden voor de training kan via harry.breukelman@compasstransport.nl. 

Tijden

Op dinsdagavond van 20.00 u. - 21.00 u. in Bergentheim voor recreanten en gevorderde hardlopers.

Woensdag van 19.30 u. - 20.30 u. vanaf de atletiekbaan Hardenberg voor beginners en recreanten. In het zomerseizoen starten we vanaf de Oldemeijer.  

Zondag van 1015 u. - 12.00 u. vanaf de atletiekbaan voor de businessrunners.

Bijzonder activiteiten

Harry geeft op zondag training aan de businessrunners. Zoals de naam al verraadt, is het een trainingsmoment voor mensen, veelal zelfstandige ondernemers en zakenlieden, die door de week niet in de gelegenheid zijn om op de hardlooptrainingen te verschijnen. Via een eigen blog wordt er gecommuniceerd. Onder het tabblad clinics/groepen is nadere informatie over deze groep te vinden.    

Harry_Breukelman.JPGPersoonlijke gegevens

Telefoon:
06-33228155

E-mail:
harry.breukelman@compasstransport.nl


Overig: